Az objektív is lehet szubjektív!

Gyorsan és alaposan dolgozik a gödörfúró

Szeretné gyorsan telepíteni a kerítésnek, szőlőlugasnak az oszlopokat? Nem akar ásóval és lapáttal vacakolni? Tény, hogy a kéziszerszámokkal igen megerőltető, valamint gyakran lassú a munka. Viszont, ezekkel szemben, precízen működik a gödörfúró és teszi ezt minimális felügyelet mellett. A készülék benzines motorral van ellátva, aminek hála, teljesen autonóm módon lehet vele tevékenykedni a nagyobb méretű kertekben vagy tanyákon.

Egyedül a megfelelő mennyiségű üzemanyagról kell gondoskodni és a többi már megy magától. A gödörfúró stabil kitámasztást, tartást igényel, de nem kell attól tartani, hogy kiugrik az ember kezéből és önálló életre kel. A használata kicsit sem bonyolult. Az összes kezelőszerv a markolaton található, beleértve az indítást és leállítást végző kapcsolót.

A fúrószár átmérője változtatható, így akár cserjék vagy kisebb facsemeték ültetéséhez is képes előkészíteni a helyet. Ha szeretné fokozni a munkateljesítményét, akkor fektessen be időben a gödörfúró készülékbe és nem fogja megbánni!