Az objektív is lehet szubjektív!

Könnyen beszerelhető a flexibilis vízcső

A modern kor emberének az elvárásai igen magasak. Ezek kielégítéséhez viszont már adottak a feltételek, így nincs más teendő, mint élni azokkal. Teljesen alapvető elvárás ma már, hogy a vezetékes víz bekötése megtörténjen a lakásokba. Ehhez ugyanakkor szükség lesz olyan alapvető kiegészítő felszerelésekre, mint a flexibilis vízcső.

Mosdók, mosogatók, WC tartályok, csaptelepek, bojlerek csatlakoztatása eltérő hosszúsággal és átmérővel rendelkező csővezetékekkel oldható meg. Mivel jelentős fizikai hatásoknak lesznek kitéve, mint a folyamatos nyomás, hőingadozás, alkalmi vízütések, ezért elengedhetetlen a kiváló alapanyagokból készült flexibilis vízcső mellett dönteni.

A hajlékony kialakítás nagyban megkönnyíti a munkát. Többféle hosszban rendelhető meg, a 15 cm-től egészen a 120 cm kivitelig. A menetes csatlakozók könnyen feltekerhetőek a helyükre, de a tömítésről néha még pluszban gondoskodni kell. A flexibilis vízcső hatékony elvezetését biztosítja a folyadékoknak, ezért minden helyzetben lehet rá számítani.