Az objektív is lehet szubjektív!

Ékszer

Ékszer féldrága kövekkel

Az emberek számottevő része szereti a szép és értékes kiegészítőket. Ezek közül elsősorban a hölgyek körében a legelterjedtebb valamilyen ékszer. Szinte minden nő szeret viselni magán egy pici fülbevalót vagy csinos karkötőt, esetleg szép nyakláncot.

Olyanok is bőven akadnak, akik egyszerre többet is hordanak nap mint nap. Bizsukat nem mindenki viselne, de a drágaköveket és az aranyat bizony nem mindenki képes megfizetni . A féldrágakövek azonban legalább annyira szépek, mint bizonyos drágakövek, az ezüst pedig olcsó, de szintén értékes és időtálló alternatívája az aranynak. Continue reading

Gyémánt vásárlás Budapesten: hol érdemes keresni?

Látogasson el a schmuckékszer.hu weboldalra!

Ha valaki igazán szerelmes, akkor mindent megadna párjának, csak hogy ki tudja fejezni érzelmei tisztaságát. A férfiak ezt gyakran ékszer vagy valamilyen drágakő segítségével teszik meg, és ez általában jó választásnak is bizonyul. Ha gyémánt vásárláson gondolkozik, akkor érdemes szétnéznie olyan oldalakon, mint a schmuckékszer.hu. Miért keresgéljen itt?

Azért, mert egyrészt maguknak a gyémántoknak a minősége tökéletes, másrészt a beszerzési és értékesítési mód is minden szabálynak és törvénynek megfelelő. Mivel a gyémánt már ősidők óta kedvelt és nagyra értékelt drágakő, ezért sokan láttak jó üzletet abban, hogy foglalkozzanak vele. Persze voltak olyanok is, akiknek csak a pénzszerzés lehetősége volt fontos, ezért ők nem foglalkoztak azzal, hogy honnan és milyen munkakörülmények között kerülnek elő ezek a gyémántok, illetve arra sem fektettek túl nagy hangsúlyt, hogy ki vizsgálja meg, csiszolja, alakítja ezeket. Continue reading

Nyakláncot adna ajándékba a kiszemeltjének?

Nyaklánc

Olyan ajándékot keres, aminek láttán szíve választottját, esetleg egy hölgy hozzátartozóját a felhőtlen boldogság érzése járja át?

A nyakláncok nem véletlenül olyan népszerű ékszerek. Az ékszert viselő ízlésétől függően, választhat egyszerűbb és diszkrét modellt, esetleg egy kicsivel extravagánsabb típust, avagy a kettő közötti átmenetet, mint egy vékony lánc különleges medalionnal. Continue reading

A gyöngy vásárlás olcsón kivitelezhető

Gyöngy vásárlás

Mindegyik nő szokta nézegetni az ékszereket. Azonban, sokan keserű szájízzel mondanak le róluk, hiszen a túl magas árak miatt szóba sem jöhet a megvásárlásuk. Azonban, mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a beszerzésük másképpen is lehetséges?

A gyöngy vásárlás fillérekből megoldható, tehát egy kis leleményességgel olcsón reprodukálhatja bárki az ékszereket. A gyongyekszerbolt.hu portékái között kell körülnézni. Érdemes időt szánni a készlet megtekintésére, mert rengeteg termék közül lehet választani.

Continue reading

Hadd beszéljen Ön helyett a divatgyűrű

Értékes divatgyűrű

Az öltözékünk és az ehhez használt kiegészítők tökéletesen alkalmasak az önkifejezésre. Találja meg a Schmuck Ékszernél azt a divatgyűrűt, amely leginkább reprezentálja az Ön stílusát! A kínálatban olyan modellek szerepelnek, amelyek annyira egyediek, hogy ezek alapján fogjuk kiválasztani a ruháinkat, az alkalomhoz illően. Mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez illő divatgyűrűt. Az elnevezés ne tévesszen meg senkit!

Ezek nem amolyan olcsó bizsuk, amelyek rövid idő elteltével beszínezik a viselő ujját. Mind egytől-egyig kiváló anyagok felhasználásával készültek. A tervezők figyelembe vették a mai stílusirányzatokat, de sok esetben fellelhetőek a retro elemek is, amik még izgalmasabbá teszik a kínálatban szereplő termékeket. Az anyaghasználat rendkívül változatosnak mondható. A fehéraranytól elkezdve, a ródium bevonaton át egészen a nemes acéli,g minden megtalálható, de természetesen az ezüst sem maradhatott ki.

Continue reading

Indonéz gyöngy az első randevúra

Indonéz gyöngy

A hölgyek általában rengeteget gondolkodnak azon, hogy mit vegyenek fel az első randira. Szeretnének csinosan kinézni, ezért sokáig válogatnak az ékszerek között. Nekünk most van egy jó ajánlatunk, hiszen az indonéz gyöngy fantasztikusan mutat a nőkön.

Elsősorban azoknak fogja elnyerni a tetszését, akik szeretik a keleties ékszereket. A különleges színekből lehet válogatni. Előnyösebb, ha a választás egy szettre esik, mert így nem kell azon gondolkodni, hogy mit, mivel lenne érdemes összepasszítani. Continue reading

Így történik az igazgyöngy ékszerek fűzése

Igazgyöngy ékszerek

A White&Black Jewellery kínálatában rengetegféle nyakék bukkan fel. Ezek közül igencsak népszerűek az igazgyöngy ékszerek, hiszen az eleganciájuknak köszönhetően hamar kitűnnek a tömegből. A fűzésük különféle formákban történik. A nyakra több sorban simuló típus neve Collare, ami olaszul gallért jelent. Mivel nagyon elegáns megjelenéssel bír, ezért sokan vásárolják meg. Az igazgyöngy ékszerek következő fajtája a Girocollo, ami az előzőnél egy kicsivel hosszabb. Nem követi annyira szorosan a nyak vonalát.

A hölgyek másik kedvence a Graduata, amit már a hétköznapokon is lehet viselni. A Matinée a dekoltázsra irányítja a tekinteteket, ezért a viselője sokkal vonzóbbnak érezheti magát. Az Opera már a mellek vonala alá ér, ennél fogva pedig igen feltűnő kiegészítőnek számít. Az igazgyöngy ékszerek megvehetőek még a Treccia formájában, ami egészen a köldök vonaláig ereszkedik. A webáruház kínálatában többféle típus is felbukkan, éppen ezért érdemes alaposan átnézni a kínálatot. Continue reading

Egyedi magyar motívumos ékszerek

A magyar motívumok egyedivé varázsolják az ékszert

Amikor elkezdünk egy bizonyos fajta kiegészítőt hordani, általában hatalmas választék áll a rendelkezésünkre, újabbnál-újabb, megunhatatlan darabok várnak ránk. Így van ez az ékszerek területén is, hiszen a választék óriási.

Egy idő után azonban azt lehet észrevenni, hogy sok az ismétlés, a hasonlóság. A magyar motívumos ékszerek azok körében kezdenek egyre kedveltebbé válni, aki az egyedit, a különleges darabokat kedvelik és nem szeretnék az általuk viselt modellek másolatát látni minden szembejövő emberen. Continue reading