Az objektív is lehet szubjektív!

Autó-Motor

Mi a bonus malus rendelet lényege?

bonus malus

Bonus malus

A BONUS MALUS olyan biztosítási rendszer, amit gépjárműbiztosítások esetén használnak. A rendszer lényege, hogy jutalmazza azokat az ügyfeleket, akik nem szenvednek károkat, míg bünteti azokat, akik gyakran jelentenek káreseményeket. A Biztoshely is kiemeli ennek a jelentőségét a weboldalán.

Jutalomrendszer az alacsony kockázatú ügyfeleknek

Az alapötlet, hogy azok az ügyfelek, akik hosszú ideje nem jelentettek káreseményt és így alacsony kockázatot jelentenek a biztosítónak, kedvezőbb BONUS MALUS besorolást kapnak. Ez azt jelenti, hogy a biztosítási díj alacsonyabb lesz, így kevesebbet kell fizetniük.

Büntetőrendszer a magas kockázatú ügyfeleknek

Azok az ügyfelek, akik gyakran jelentenek káreseményeket vagy magas kockázatot jelentenek a biztosítónak, rosszabb BONUS MALUS besorolást kapnak. Ennek eredményeként magasabb biztosítási díjat kell fizetniük, mivel nagyobb kockázatot jelentenek a biztosítónak. Continue reading

A kocsi vonalait kiemelő Nissan Juke alufelni

Nissan Juke alufelni

Az emberek szeretik a minőség mellett letenni a voksukat. Ez azt jelenti, hogy a mennyiség helyett, inkább a nívót választják, amivel sokkal jobban járnak, szinte minden esetben. Ami az autókat illeti, a Nissan Juke alufelni soha nem fogja cserbenhagyni a sofőrt, hiszen kifogásolhatatlan alapanyagból tevődik össze. Mindezeket könnyedén megtekintheti az interneten és egyáltalán nem szükséges ellátogatnia a különböző üzletekbe, amennyiben csak szemügyre venné az árut.

A Nissan Juke alufelni különleges dizájnokban kapható, ami képes kiemelni a kocsinak az egyedi stílusát és vonalait. Amennyiben az említett típussal rendelkezik, akkor minden bizonnyal elmondhatja, hogy egy igazán egyedi gépjármű van a birtokában. Ezalatt a tervezésére kell gondolni, ami bizony már első ránézésre is megállapítható, hogy nem mindennapi. Ugyanúgy a Nissan Juke alufelni sem nevezhető átlagosnak. A tervezők gyönyörű formákat hoztak létre, amelyeknek a kifinomult vonala roppant jól mutat a személygépjárműn. Azt is figyelembe kell venni, hogy kinek milyen típusú az autója, amikor a felni vásárlásán gondolkodik. Continue reading

Budapest autókölcsönző remek ajánlatokkal

Opel Corsa

Sokan kénytelenek felköltözni albérletbe vidékről Budapestre, a munkájuk vagy az egyetem miatt. De, ha nem áll a rendelkezésünkre egy megbízható autó, akkor elég alaposan el leszünk veszve a fővárosi forgalomban. A tömegközlekedés sem lesz olyan gyors nap mint nap, mint amire szükségünk lesz. Az Opel Corsa bérlés ezért kifejezetten megfontolandó döntésnek számít. Akár hosszabb időn keresztül is furikázhatunk ezzel a remek városi autóval, alacsony bérleti díjak mellett.

Nem kell a villamoson vagy a buszon utazva attól rettegnünk, hogy véletlenül eltűnik a telefonunk vagy a laptopunk. Ráadásul ezeket nem is kell cipelnünk, hiszen kényelmesen elférnek az autóban. Az Opel Corsa bérlés mindenkinek előnyös, akinek sok elintéznivalója van a városban. A parkolás sohasem volt még ilyen könnyű, mint ezzel az autóval. A szűk utcákon is el fogunk férni az aprócska mérete miatt. A bérelhető autók listáján ez a legkisebb. Az Opel Corsa bérlés ára ezért kifejezetten gazdaságos, még akkor is, hogyha több hétre szeretnénk kölcsönözni az autót.

Continue reading

Szélvédőjavítás minél előbb kivitelezve

Szélvédőjavítás

Egy nagyon gyorsan változó világot élünk, ahol mindig gondoskodni kell arról, hogy ahová megyünk, oda lehetőleg időben érjünk el. Érdekes módon, bár a lehetőség és a technika adott, általában késésben vagyunk és rohannunk kell. Azonban a sietség nem mindig célravezető. Az utakon folyamatos figyelemre van szükség. Adjunk a részletekre és ezért a szélvédőjavítás soha ne legyen másodlagos! Bármikor megtörténhet, hogy egy kavics vagy ágdarab megüti az üveget, amin ennek hatására egy kisebb sérülés keletkezik.

Elsőre lehet úgy gondoljuk, ez nem túl fontos és a szélvédőjavítás ráér később, de így csak az esélyét növeljük annak, hogy egy költségesebb kiadás történjen. Az ütődés helye ugyanis gócpontként működik. A rázkódás, hideg vizes mosás, fokozott klíma használat mind odavezethet, hogy egy pillanat alatt mély repedések indulnak ki belőle és ilyenkor már a szélvédőjavítás nem jöhet szóba. Bármennyire is bánjuk, egyedül a csere oldhatja meg az adott problémát. Ellenben, ha nem hanyagoljuk el a dolgot, úgy gond nélkül megoldják a szakemberek és még több pénz is marad a zsebünkben. Continue reading

Autósampon többféle illatban

Minden szennyeződést eltávolít

Aki szereti az autóját, az megadja neki a kellő gondoskodást, ami meghálálja több száz kilométeren keresztül. Nemcsak a motor karbantartása a fontos, hanem érdemes alaposan lemosni az autón megtapadt szennyeződéseket, erre a célra pedig az autósampon az igazán alkalmas szer.

Már rengeteg olyan fajtát lehet találni, amelyik nemcsak, hogy könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket, de megőrzi a festés csillogását is.

Continue reading

Jó áron kapható Exide akkumulátor

Exide akkumulátor

Mihez is kezdenénk manapság elektromosság nélkül? Hiszen az életünket nagymértékben meghatározza ez az energiaforrás, amivel minden készülék és gép működik. Azt gondolnánk a járművek esetében, hogy a benzin a fő hajtó erő, de mit sem ér a tele tank, ha az Exide akkumulátor nincs működő állapotban. A gyújtáshoz teljesen elengedhetetlen az áramforrás és további alrendszerek, amilyen a világítás, klíma, rádió, jelzők sem működnek annak hiányában. Continue reading

Az autófóliázás árak nagyjából egységesek

Autófóliázás árak

Manapság egyre népszerűbb az autók dekorálása, stílusosabbá tétele. Az egyedi megjelenés mindig vonzza a tekintetet és az érdeklődést. Sokan vágynak erre, ezért valamilyen fóliát használnak autójuk dekorálására. Azonban adja magát a kérdés, hogy megéri-e a befektetés? Jelenleg az autófóliázás árak nagyjából egységesen alakulnak országszerte. Mivel ez egy elég kicsi és zárt piac, a konkurens cégeknek nem érdekük egymás alá árazni. Continue reading

Mennyire tapad a téli gumi esőben?

Téli gumi

Téli gumi

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy miért előnyös a téli abroncs használata 7 fok alatt. A téli gumi keverék anyagában sokkal több kaucsuk van, aminek a segítségével rugalmasabb, mint a nyári gumi, amelyikben műanyagból van több. A megfelelő téli gumi kiválasztása nem egyszerű, hiszen rengeteg típus áll rendelkezésre a piacon, amelyek mindegyike valamilyen szempont miatt vonzó lehet. Ha szeretne online vásárolni autógumit, akkor ne habozzon, hanem nézze meg az ebben az áruházban elérhető ajánlatokat! Continue reading

Többfunkciós gyerekülés

Többfunkciós gyerekülés előnyei

Többfunkciós gyerekülés előnyei

A fejlett technológia sok esetben biztosít kettő az egyben használható tárgyakat, dolgokat, kereskedelmi cikkeket. Értékelendő, ugyanakkor hasznos, hogy több funkcióval felruházott a gyerekülés. A kagyló típusú gyerekülés, amit a csecsemők esetében használunk, több lehetőséget biztosít számunkra. Mégpedig hordozható mindamellett, hogy autóba is beköthető, ráadásul praktikus és könnyen mozgatható.

Continue reading