Az objektív is lehet szubjektív!

Magán szemészeti árak Budapesten – Kezelések összehasonlítása

Budai Szemészet

Budai Szemészet

Azok a személyek, akiknek látásproblémáik vannak, nyilván nem várhatnak heteket az állami intézményekbe történő bejutásért, ezért a legtöbben magánrendelőt keresnek fel a bajukkal. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezeken a helyeken fizetnünk kell, a vizsgálattól kezdve a kezelésig mindent. A Budai Szemészet (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) weboldalán több kezelés árát is összehasonlíthatod egy helyen.

Az árlistán abszolút minden ár szerepel, a vizsgálatoktól kezdve, egészen a legbonyolultabb kezelésekig. A weboldalon kitölthetsz egy tesztet is, amiből kiderül, hogy alkalmas vagy például lézeres szemműtétre, ami érintés- és fájdalommentesen szabadít meg a szemüvegtől vagy a kontaktlencsétől. Persze a tüneteid leírása nem alkalmas diagnózis felállítására, a szakorvossal történő konzultációt semmiképpen nem helyettesíti.

Mivel 18 éves korig folyamatos változásban van a szem, ezért lézeres látásjavító operációra az ennél fiatalabbak esetében nincs lehetőség. Tökéletes, életre szóló megoldást jelentenek a lézeres látásjavító eljárások-12 és +4 dioptria között, a 18-45 éves korú betegeknél. A műtött személy örökre elfelejtheti a szemüvegviseléssel járó kellemetlenségeket. A 45-55 éves kor közötti betegek esetében több tényezőt kell figyelembe venni, ha meg akarnak szabadulni a szemüvegtől.

Az 55 év fölöttieknél pedig már jóval nagyobb az esély a szürkehályog kialakulására, ezért nekik érdemes mérlegelniük a lencsebeültetés lehetőségét. Persze léteznek kortól független szembetegségek is, mint a könnyezés, árpa, zöldhályog, makula degeneráció, gyulladás stb., ezek kezelése szintén nem tűr halasztást. A Budai Szemészeti Központban mindenféle szemproblémára van megoldás, de mindegyik kezelést ki kell fizetni. A budaiszemeszet.hu weboldalon megismerheted a különböző műtéteket és azok várható eredményét is. Bármilyen szemproblémád van, először célszerű tájékozódnod, hogy legyen elképzelésed arról, milyen gyógyulási lehetőségeid vannak, illetve körülbelül mennyi pénzbe kerül a kezelés.