Az objektív is lehet szubjektív!

Fehér zuhanypanel – az ár és a minőség nagyszerű kombinációja

Webáruházunk többféle fürdőszobai berendezést kínál a lágy és pihentető zuhanyozáshoz. A fehér zuhanypanel viszonylag nemrég jelent meg tömeges értékesítésben. Amíg korábban ez az elem csak a zuhanykabinok belsejébe volt elrejtve, most a szaniteráru gyártók a legkülönbözőbb formákban készítik.

Egy szabványos fehér zuhanypanel úgy néz ki, mint egy fémből készült állvány különböző elemekkel, amelyek a panel összes funkcióját vezérlik. Kiegészülhet egy fej fölötti, kézi zuhanyzóval és csapokkal. De ez csupán a minimális készlet.

Fehér zuhanypanelt konfigurációban is lehet vásárolni hidromasszázs, aromaterápia, zene, termosztát, fények vagy a zuhanyfej masszázs üzemmódja funkciókkal. Minden a vásárlók vágyaitól és lehetőségeitől függ. Különösen népszerűek a hidromasszázzsal ellátott termékek.

A speciális fúvókák különböző intenzitású, állítható vízsugarakat szolgáltatnak, amelyek masszázs hatást keltenek. A vezérlés lehet mechanikus vagy elektronikus. A fehér zuhanypanel eredeti megoldást jelent minden lakásban, házban vagy szállodában.