Az objektív is lehet szubjektív!

A webáruház készítés buktatói: ezeket mindenképp kerüld el!

Szinte mindenhol azt lehet olvasni, hogy mennyire könnyű webáruházat kialakítani, milyen egyszerű online kereskedelembe kezdeni, pedig ezek téves elgondolások. Amennyiben szakértő segítsége nélkül akarnál ebbe a tevékenységbe belekezdeni, jól át kell gondolnod, mert számos hibát véthetsz. A Viltor webáruház készítési útmutatóját is érdemes elolvasnod.

Ez alapján kiküszöbölheted a hibákat, de akkor döntesz a legjobban, ha a szakemberek segítségét is igénybe veszed. Kizárt dolog, hogy laikusként mindent tökéletesen csinálj, hogy elkerüld a buktatókat önmagad. Nos, az említett útmutató elmagyarázza, hogy mi a különbség a webáruház készítés és bérlés között.

Anélkül, hogy ebbe a témába mélyebben belefolynánk, kijelenthető, hogy a webshop bérlés lényegesen kedvezőbb feltételekkel történik, mint a készítés. Ráadásul túlzottan nagy különbség sincs a kettő között, ami a működést illeti. Anyagilag szintén jobban jársz a bérléssel, hiszen havi néhány ezer Forintért már kölcsönözhetsz webáruházat.

Melyek lehetnek a buktatók?

Az egyik a túl széles termékkínálat, jobb kevesebb, de magas minőségű termékkel indulni. Egy kisebb webshopot sokkal könnyebb menedzselni kezdetben. Így könnyen megtanulhatod az online értékesítés alapjait, fokozatosan fejlődhetsz. Továbbá, vásárlói elégedetlenséget eredményez az is, ha lassú a kiszállítás, pedig egy online áruház feladatainak jelentős százalékát a csomagolással, kiszállítással kapcsolatos teendők teszik ki.

Fontos még, hogy minden webáruház funkció működjön, amivel megkönnyíthető a vásárlók dolga. Ez lehet bankkártyás fizetés, szállító, számlázó integráció, marketingeszköz. Már csupán olvasván ezeket is el tudunk veszni az információkban, hiszen a legtöbb ember nem igazán ismeri ezeket.

A Viltor szakemberei viszont abszolút mindenben a segítségünkre vannak. A cégtől bérelhetsz webáruházat rendkívül kedvező áron. A kölcsönözhető online üzletek minden webáruház funkciót tartalmaznak, így csak meg kell tanulnod használni ezeket, és megy minden, mint a karikacsapás.

Megéri webshopot bérelni?

Természetesen, igen. Anyagiak és funkciók szempontjából feltétlenül a bérlés mellett érdemes dönteni. Ez az a két szempont, ami a legfontosabb a döntéskor. Attól sem kell tartanod, hogy a bérelhető webáruház standard, esetleg unalmas kinézetű, ugyanis a Viltor rendszerben nagyon sok modern és letisztult, napjaink igényeinek megfelelő, mobilra optimalizált webáruház arculat található.

Továbbá, a cég sablonjai arra is megadják a lehetőséget, hogy aki akarja, az teljesen egyedi igényeire szabja a webáruház megjelenését. A viltor.hu weboldalon ötleteket is találsz arra, hogyan tudnád egyedibbé és informatívabbá tenni a webshopodat.

Ugyancsak ezen az oldalon szerepelnek a webáruház bérlés árak, amelyek kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól. Evidens, hogy minél hosszabb a webáruház bérlési időszak, annál alacsonyabb az egy hónapra vetített kölcsönzési ár. A Viltor 20 napos próbaidőszakot is biztosít Számodra, de ez a periódus kérésre meghosszabbítható.