Az objektív is lehet szubjektív!

A selyem fonal eleganciát kölcsönöz

Egy kivételes anyag a kézimunka világában, ami számtalan jellegzetes tulajdonsággal bír. A selyem fonal rendkívül puha tapintású. Az egyedülálló struktúrája miatt, a bőrrel érintkezve kényelmet és érzékiséget sugároz. A finom szálak fényesen ragyognak, ami eleganciát és stílust kölcsönöz a kész projekteknek.

A fénylő felület kiemeli az apró részleteket és mintákat. Természetes hűvösséget és légáteresztést biztosít, ezáltal ideális választás lehet a nyári ruházat és egyéb kiegészítők készítéséhez. A selyem fonal lágy, ugyanakkor nagyon erős és rugalmas. Képes alkalmazkodni a különböző kézimunka technikákhoz, beleértve a kötést és a horgolást is. Széles színkombinációban érhető el, így minden alkotni vágyó a saját egyedi projektjére koncentrálhat.

Mivel természetes anyagról van szó, ezért a használatát illetően figyelembe kell venni néhány dolgot. A selyem fonal különleges kezeléssel hosszú időn át megőrzi eredeti kinézetét. Kézi mosással és a megfelelő mosószer alkalmazásával sokáig szép marad.