Az objektív is lehet szubjektív!

3 Dolog amit érdemes elintézned új nyílászáró beépítése előtt

Nyílászárót nem 1 évre vásárolunk, ezért érdemes a legjobb minőségű mellett döntenünk, ha azt akarjuk, hogy még hosszú évek múltán is problémamentesen használhassuk. Ajtóból is érdemes olyat választani, ami jól szigetel, mint például egy műanyag bejárati ajtó.

Az ablakok hőszigetelési teljesítménye jelentősen javíthatja, de ronthatja is a lakásban uralkodó atmoszférát. Hiába választunk minden szempontból kifogástalan ablakokat, ha az ajtón kiszökik a meleg.

Ha már új nyílászárók mellett határozunk, komoly pénzösszeget szánunk az otthonunk komfortjára, akkor semmiképpen nem érdemes kihagyni az ajtócserét sem. Nemcsak a minőségtől függ a jó választás, de azt is meg kell nézni, hogy panellakásról, téglaépítésű lakásról, szigetelés nélküli családi házról vagy új építésű, fokozott hőszigeteléssel ellátott ingatlanról van szó.

Aztán nem mindegy az sem, hogy milyen cégtől vásárolunk, mert lehet, hogy olcsóbban juthatunk hozzá ezekhez, de ha a minősége nem felel meg az elvárásainknak, akkor nem oldottuk meg a problémát.

A VEKA nyílászárói minden szempontból tökéletesek, hiszen ez a vállalkozás kizárólag A osztályú profilokat gyárt, amelyek a legjobb hőszigetelési és zajvédelmi értékeket garantálják. A cég gazdag kínálatát megtekintheted a veka.hu weboldalon, gyönyörködhetsz a referenciamunkákban.

A VEKA nyílászárók hatékony betörésvédelmet biztosítanak, ami ebben a világban rendkívül fontos. Az otthonodat biztonságban tudhatod a cég ablakaival. Komoly akadályt támasztanak a gonosz szándékú alakok elé az acélerősítéssel rendelkező, keményen ellenálló PVC-ből készült VEKA profilokban lévő vasalatok egyedülálló kombinációja és a zárási pontok, illetve a biztonsági zárlemezek.

A modern gyártásnak köszönhetően, ezek a nyílászárók, legyen szó ablakokról vagy bejárati ajtókról, különösen hosszú életűek. Esztétikus megjelenésükkel igazán jól mutatnak, emelik az ingatlan értékét. A háziasszonyok, a design mellett, azért is kedvelik ezeket az ablakokat, ajtókat, mert nagyon könnyű tisztán tartani.