Az objektív is lehet szubjektív!

Egyedi magyar motívumos ékszerek

A magyar motívumok egyedivé varázsolják az ékszert

Amikor elkezdünk egy bizonyos fajta kiegészítőt hordani, általában hatalmas választék áll a rendelkezésünkre, újabbnál-újabb, megunhatatlan darabok várnak ránk. Így van ez az ékszerek területén is, hiszen a választék óriási.

Egy idő után azonban azt lehet észrevenni, hogy sok az ismétlés, a hasonlóság. A magyar motívumos ékszerek azok körében kezdenek egyre kedveltebbé válni, aki az egyedit, a különleges darabokat kedvelik és nem szeretnék az általuk viselt modellek másolatát látni minden szembejövő emberen. A magyar motívumos ékszerek annyira változatosak, olyan sokféle formát, színt tartalmaznak, hogy számtalan egyedi kiegészítő megalkotható. Rá lehet őket festeni, vésni az ékszerekbe, attól függően, hogy mi az alapanyag, tehát a határ csak magának a megalkotónak a fantáziája.

Maguk az ékszerkészítők is különösen izgalmasnak találják azt, hogy nem kerül ki a kezük alól két egyforma darab, hanem mindegyik egyedi. A magyar motívumos ékszerek viselői biztosak lehetnek benne, hogy megismételhetetlen kiegészítők tulajdonosai.

Print Friendly, PDF & Email