Az objektív is lehet szubjektív!

A Grow Shop és a kertészeti megoldások

Grow Shop

Nem meglepő, hogy olyan sokan imádják a kertészkedést. Azonban a városiasodás miatt egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy ezzel foglalkozzanak.

A Grow Shop megoldást nyújt erre a problémára, hiszen itt lehetőség nyílik olyan eszközök vásárlására, amelyekkel lehetségessé válik a mesterséges, illetve a beltéri kertészkedés. Ennek köszönhetően mindenki egészséges, ellenőrzött forrásból származó ételeket ehet. A Grow Shop akkor is jó választást jelent, ha valaki egzotikus növényeket szeretne nevelni az otthonában.

A kínálatban található többek között műtrágya, öntözőrendszer, nevelőláda, légtechnikai eszköz, kőzetgyapot, kókuszrost, agyaggolyó. Az üzlet nyitva áll azok előtt is, akik a modern megoldások hívei.

A Grow Shop segít abban, hogy a kert minél bujábbá és zöldebbé váljon. Az üzlet felkeresésére Szegeden, a Petőfi sugárút 50. szám alatt nyílik lehetőség. 20 ezer Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás. A törzsvásárlói program keretében olcsóbb a rendelés. Többféle márka közül lehet választani.