Az objektív is lehet szubjektív!

Szinte mindent már távirányító vezérel

Vámos készüléket irányt távirányító

Vámos készüléket irányt távirányító

Az életünket nagymértékben megkönnyítik a különböző elektronikai eszközök. Az ember viszont mindig elégedetlen, ezért folyamatosan megtesz mindent azért, hogy egyszerűbben és kényelmesebben tudja vezérelni az eszközöket. Egy modern otthonban szinte elképzelni sem tudjuk, mennyi távirányító található egymás mellett. Lássuk csak kicsit pontosabban!

A televízión kívül, ami mondható alapfelszereltségnek, a klímát, hifit, DVD lejátszót, elektromos redőnyt, garázskaput és még jó néhány dolgot, ezek a kapcsolók vezérelnek. Lassan már eljutunk arra a szintre, amikor ki sem kell szállni az ágyból, mert mindent távirányító vezérléssel be tudunk állítani.

Sok esetben már az okoz hatalmas problémát, hogy megtaláljuk azt az eszközt, amelyikre éppen szükségünk van. Talán idővel az is bekövetkezik, hogy mindenhez elegendő lesz egy távirányító, de addig meg kell elégedjünk a jelenlegi kialakítással. Amikor aztán olyan baj üti fel a fejét, hogy eltűnik vagy elromlik egy vezérlő, akkor bizony vakarhatjuk a fejünket, hogy honnan fogunk másikat keríteni.