Az objektív is lehet szubjektív!

„Magyarország Cukormentes Tortája” háziverseny

Cukormentes torta versenye

Cukormentes torta versenye

Az ipartestületi cukrászok számára meghirdetett „Magyarország Cukormentes Tortája” verseny már lezárult, amelyet a Nándori cukrászda nyert el, Csokis kaland nevű süteményével.

A torta kiváló értékelést kapott, hiszen kellemes íz világot alkotott a cukrászmester, amelyhez finom és minőségi magyar hozzávalókat alkalmazott. Bár az ipari cukrászok versenye lezárult, a háziasszonyok, gasztrobloggerek még bátran pályázhatnak augusztus 15-ig.

A cél ugyanaz, mint az iparosoknak ajánlott versenyben: fehér liszt és cukor nélküli tortát kell készíteni, amelyet egy cukorbeteg is bátran fogyaszthat. Fontos, hogy alacsony kalória és szénhidrát tartalommal rendelkezzen.

A háziverseny nyertese egy minőségi robotgéppel gazdagodhat, a legkreatívabb receptért járó különdíjat a 77 Elektronika Kft ajánlja fel, míg a harmadik helyezett az Internetpatika.hu ajándékcsomagját kapja meg. A háziversenyen a legfinomabb és legegészségesebb otthon készült torta kapja majd a fődíjat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány jóvoltából.