Az objektív is lehet szubjektív!

Légkondi tisztítás a betegségek megelőzéséért!

Tudományosan igazolt tény, hogy egy légkondicionálóval felszerelt szobában, az időszakos megelőző karbantartás hiánya miatt, sokkal valószínűbb, hogy megfázás, asztma és más allergiás betegségek jelentkezhetnek. A megelőző légkondi tisztítás fokozottan fontos, mivel az influenza járvány idején, a fertőzés veszélye 99%-ra is nőhet.

Amikor pedig a felszíni hőmérséklet emelkedik, számos baktérium aktívan szaporodik ebben a környezetben. A légkondi tisztítás és feltöltés meglehetősen bonyolult és időigényes folyamat, amit érdemes a megfelelő szintű ismeretekkel és tapasztalattal felszerelt szakemberekre bízni.

A tendencia azt mutatja, hogy a klímatulajdonosok az utóbbi időben hajlamosak alábecsülni vagy teljesen figyelmen kívül hagyni a légkondi tisztítás fontosságát, ami hatalmas hiba. Azok, akik csak nyáron használják a berendezést, legalább évente egyszer szükséges a rendszer megtisztítása és karbantartása. Egyéb esetekben a mestereink azt javasolják, hogy legalább kétévente egyszer ellenőriztessük, így megvédjük magukat a meglepetésektől.