Az objektív is lehet szubjektív!

Egyre nagyobb a napelem választék

Napelem a tetőn

Az emberek mindennapi beszélgetéseiben is egyre többször kapnak helyet a környezetbarát megoldások. Tudjuk, hogy lassan a körmünkre égett a gyertya és nem elég csak beszélni róla, hanem cselekedni kell, remélve, hogy még nem késő.

A legnépszerűbb napelem típusok használata már nemcsak a gazdagok kiváltsága, mert egyre több embernek elérhetőek lesznek kedvező árak miatt. A működési elve is nagyon egyszerű. A Napból érkező elektromágneses sugárzást elektromos árammá alakítja. A napelem tehát nem egy jövőbeli megoldás, hanem a jelen technológiája kell legyen, hogy egyáltalán jövőnk lehessen.

A meg nem újuló energiaforrások lassan kifogynak és a kitermelésükkel már így is hatalmas károkat okoztunk a környezetünkben. Itt az idő, hogy okosan gondolkozzunk és a napelemben lássuk a jövőt!

Nemcsak a naperőművek jelentenek igazi változást, hanem az egyszerű emberek is mind a kerek egész részei és egyetlen ember döntése is számít. A Nap mindenkire ragyog, így nemcsak a kiváltságosok használhatják az energiáját.