Az objektív is lehet szubjektív!

A csillámpor ragyogása felhívja Önre a figyelmet

Csillámpor körömre

A csillogás bármilyen egyszerű és hétköznapi szettet feldob, az elegáns, alkalmi öltözékeket pedig még inkább feltűnővé teszi. Tehát, ha szeret a figyelem középpontjában lenni, akkor a csillámpor jó barátja lesz, akár a haján, akár a bőrén vagy a körmein használva.

Ugyanakkor, míg olyan alkalomból elég kevés adódik, amikor a csillámporos smink vagy hajdísz helytálló lenne, addig a manikűr szinte bármikor elbír egy kis ragyogást, így érdemes leginkább a körmeire fókuszálnia, ha szeretne egy kis pluszt adni a megjelenéséhez. Számtalan színben kapható csillámpor, ami direkt a kezek díszítésére szolgál, így mindig az adott ruhához vagy eseményhez illően választhat.

Elegánsabb eseményekre például ajánlott a ruha vagy az ékszerek árnyalatához társítani a csillámpor színét is, de egy fesztiválon nyugodtan elengedheti a fantáziáját, mert lényegében ilyenkor bármi belefér. Legyen bármilyen a körme vagy a csillámpor maga, ettől még egészen biztosan nem Ön lesz a legfeltűnőbb, úgyhogy bátra kísérletezhet.