Az objektív is lehet szubjektív!

A tolókapu szett egyszerű megoldást kínál

Tolókapu szett

Az ingatlanok, telkek megfelelő bekerítése fontos dolog az életünk szempontjából. Ebből az utcai kerítés megfelelő megépítése még nagyobb odafigyelést igényel, hiszen azon gyalog és autóval napi szinten ki-be közlekedünk. A tolókapu szett megvásárlásával a tolókapu automata működtetésére nyílik lehetőség, amely tovább fokozza kényelmünket. Nem kell kiállás után kiszállni az autóból, sőt, a nyitás is már a járó autóból megoldható.

A tolókapu szett jellemzően a motorból és az adóvevő egységekből áll, valamint szenzorokból. Ezek a dolgok nélkülözhetetlenek, illetve a megfelelő áramforrás biztosítása, ami a mi feladatunk. A kapuhoz kell vezetni az elektromos hálózatról leágaztatott vezetéket. A tolókapu szett többféle minőségben kapható, attól függően, hogy hány kilogrammos az adott kapuszerkezet, valamint milyen sebességgel kívánja a használó nyitni és zárni a kapuját. A biztonság fokozása érdekében infravörös szenzorok gondoskodnak a nyitás és zárás működésének szabályozásáról.

Megáll a folyamat, ha valami megszakítja az infrajelet. A motoros kapunyitás nem csak az utcai kapunknál jellemző, hanem a garázskapuk és csarnokkapuk esetében is. A módszer ugyanaz, csak a kapu panelek mások. A redőnyszerű kapuk jellemzően a garázsok tipikus megoldása. A redőnyhöz hasonlóan felfele nyíló és lefele záródó kapu praktikus, helytakarékos megoldás. A gyártók választékában ettől kezdve csak a kapu szélessége, a bordázat magassága és azok színe a meghatározó.

Ebből fakadóan látható, hogy óriási választék képződik, amelyből a vásárló saját ízlésének megfelelően biztosan megtalálja a megfelelő garázskaput. A kapu panelek anyagukat tekintve jó minőségű, erős műanyagból készülnek, így könnyűek és könnyen kezelhetőek. Tisztításuk, karbantartásuk egyszerű. A teljes egészében UV-álló kapu panelek hosszú évekig megőrzik színüket és porozitásukat. A megfelelő motoros vezérlés kiválasztása után remek garázskaput készíthet, amely különböző adatátviteli módszerekkel vezérelhető. A kapu panelek kiválasztásához kérje szakember segítségét a door-system.hu weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email