Az objektív is lehet szubjektív!

Tekercses kiszerelésű PE fólia

PE fólia

A termékeket nem egyszerű megvédeni a portól, a nedvességtől és a karcolódástól. A PE fólia alkalmat nyújt erre, ezért érdemes a megvásárlása mellett dönteni. Nagyobb méretben rendelhető meg a shop.zalapack.hu weboldalról.

Most éppen négyféle változatban kapható. Fóliahegesztő géppel a kívánt méretre lehet szabni. Ez azt jelenti, hogy kis tasakot, de nagyobb zsákot is lehet belőle készíteni. A PE fólia vastagsága 10 és 100 mikron között változhat.

Nagyobb mennyiségben nyílik alkalom a megrendelésére. Amennyiben valakinek egyedi igényei vannak, érdemes külön ajánlatot kérnie. Biztosan elégedett lesz a termékkel, hiszen a LPDE anyag igen strapabírónak számít. Egészen rövid idő alatt megrendelhető. Mivel igazán sokoldalúan használható, ezért tanácsos a megvásárlása mellett dönteni.

A PE fólia most is raktáron van, ezért a fent említett weboldalon bármikor leadható a rendelés. Az ár és az érték arányában biztosan érdemes innen válogatni. Természetesen másféle fólia is található a honlapon, tehát bőven lesz miből válogatni.

Print Friendly, PDF & Email