Az objektív is lehet szubjektív!

Szélvédőjavítás minél előbb kivitelezve

Szélvédőjavítás

Egy nagyon gyorsan változó világot élünk, ahol mindig gondoskodni kell arról, hogy ahová megyünk, oda lehetőleg időben érjünk el. Érdekes módon, bár a lehetőség és a technika adott, általában késésben vagyunk és rohannunk kell. Azonban a sietség nem mindig célravezető. Az utakon folyamatos figyelemre van szükség. Adjunk a részletekre és ezért a szélvédőjavítás soha ne legyen másodlagos! Bármikor megtörténhet, hogy egy kavics vagy ágdarab megüti az üveget, amin ennek hatására egy kisebb sérülés keletkezik.

Elsőre lehet úgy gondoljuk, ez nem túl fontos és a szélvédőjavítás ráér később, de így csak az esélyét növeljük annak, hogy egy költségesebb kiadás történjen. Az ütődés helye ugyanis gócpontként működik. A rázkódás, hideg vizes mosás, fokozott klíma használat mind odavezethet, hogy egy pillanat alatt mély repedések indulnak ki belőle és ilyenkor már a szélvédőjavítás nem jöhet szóba. Bármennyire is bánjuk, egyedül a csere oldhatja meg az adott problémát. Ellenben, ha nem hanyagoljuk el a dolgot, úgy gond nélkül megoldják a szakemberek és még több pénz is marad a zsebünkben.

Jobban megnézve, a szélvédő polírozás ár jelentősen kevesebb lehet, mint egy teljes csere. Természetesen ez függ az üveg típusától is. De miért térünk ki erre az eljárásra? Arról van szó, hogy a felszíni karcokat és a mikroszkopikus mélyedéseket, amelyeket a levegőben lévő porszemcsék hoznak létre, a felületnek történő csapódásuk során, a beavatkozással könnyedén kijavíthatóak.

A szélvédő polírozás ár sokkal kevesebb, mintha cserét alkalmaznánk. Ismerjük meg a részleteket az autouvegek.hu oldalon! Amikor azt vesszük észre, hogy a szélvédőn beérkező fény, ami általában más autók fényszórójából származik, nagyon szétszóródik, ami zavar bennünket a kilátásban, akkor ne várjunk tovább, hanem minél előbb keressük fel a szakembereket és legyen igényeljük a szolgáltatást, mert a szélvédő polírozás ár ebben nem lesz akadály! Ilyen módon a minimálisra csökkenthetjük annak az esélyét, hogy a rossz látási viszonyok miatt balesetet okozzunk vagy elszenvedjünk.

Print Friendly, PDF & Email