Az objektív is lehet szubjektív!

Speciális kemence hőmérő a kínálatban

Kemence hőmérő

Egy saját kerti kemence megléte sok férfinak egyfajta áldás, a mindenféle gasztronómiai élvezeteknek a kiteljesítéséhez. Mindenkinek, aki rendelkezik ilyen építménnyel az udvarában, rendkívül nagy hasznára válhat a kemence hőmérő, ugyanis garantáltan tudni fogja, hogy éppen milyen fázisban van a sütőrész fűtöttségi szintje. A kemence hőmérő segítségével hatékonyan nyomon lehet követni, milyen lassan hűl ki a kemence, ezáltal a sütőmester mindig tisztában lehet azzal, hogy mennyi ideig kell valamilyen étket benne hagynia, illetve még mennyi ínyencség elkészítéséhez van elegendő energiája.

A kertiekemenceepites.hu weboldalról ilyen kiegészítő eszköz is megrendelhető. Az egyik legfontosabb használati szabály, hogy sohasem szabad használni a hőmérőt a kemence felfűtése közben, mert az olykor 1000 Celsius fokos melegben tönkremenne. A Czapár kemence hőmérő 550 fokig mér, de a sütés megkezdéséhez még ez az érték is túlságosan magasnak számít.

Mivel a kemence belsejében óriási hő szabadul fel és a kezdeti szakaszokban még nyílt láng is van, ezért a mérőeszközt minden esetben csakis a tűz leégése után szabad belehelyezni, a külön kialakított mérőhelyre. A fejrészt soha nem szabad a kemencébe rakni, valamint a tárolásával kapcsolatosan annyit kell tudni, hogy a hőmérőt száraz helyen kell raktározni. A kemence hőmérő ár teljes mértékben megfizethető, egyáltalán nem számít számottevő kiadásnak. A honlapról vásárolt terméket postai utánvéttel küldik, aminek még van egy kis plusz költsége.

Ez és a Czapár kemence hőmérő ára együttesen teszik ki a végösszeget. Rendeléshez a vásárlónak meg kell adnia a nevét, az elérhetőségeit, a szállítási adatait, illetve mindenképpen meg kell jelölnie az árucikk darabszámát. Miután valaki beújított egy kemence hőmérővel, nem kell tovább azon aggodalmaskodnia és találgatnia, hogy mekkora hatékonysággal sikerült felfűteni a kemencét. Semmi ne múljon a kemence hőmérő árán, mivel valóban csak egy apró kiadás, az egész sütőalkalmatosság ellenértéke mellett.

Print Friendly, PDF & Email