Az objektív is lehet szubjektív!

Nyakpánt gyártás egyedi igényekre szabva

Nyakpánt gyártás

Az egyik legkreatívabban felhasználható marketingtermék a nyakpánt. Cégünk a nyakpánt gyártás során maximálisan figyelembe veszi, a megrendelő elképzeléseit legyenek azok bármennyire különlegesek. A funkciójából fakadóan, általában jól látható helyen hordják a használói, így többnyire szem előtt van.

A figyelemfelkeltő hatást továbbfokozhatja a megrendelő, ha a cég nevén vagy logóján kívül valami különlegeset, meghökkentőt kér a felületére, természetesen alkalmazkodva a cég vagy a rendezvény profiljához. Például egy komolyzenei koncert stábtagjainak a belépési engedélyét előnyös lehet olyannal kombinálni, amin valamilyen létező komolyzenei mű van lekottázva.

Természetesen, ha csak a feltűnő színekkel operál a megrendelő, akkor is érdemes lehet az egyedi nyakpánt gyártás mellett voksolni. A céges nyakpánt gyártás lehetőségével hatékony marketingeszközhöz juthat a kreatív cégvezető. Ráadásul az összes marketingeszköz közül, a legköltséghatékonyabb módon juthat hozzá. Számtalan cégvezető ismerte már fel ezt az előnyt.

Print Friendly, PDF & Email