Az objektív is lehet szubjektív!

Lehet két férfit szeretni egyszerre?

Két férfit szeretni

Két férfit szeretni

A társadalom jelentős része úgy gondolja, hogy igazán szerelemmel csak egy embert lehet szeretni az életben. Ám az élet néha felülírja a képzeletet is és rá kell jönni, hogy lehet két férfit szeretni egyszerre. Természetesen mindegyiket másképp és az sem feltétlenül törvény, hogy aki szeretőt tart, annak rossz a házassága vagy a kapcsolata.

Lehet, hogy csak belefásult a mindennapi gondokba, megértésre vagy csak egy kis izgalomra vágyik. Ezen kívül lehet valakit szeretni pusztán azért, mert jó vele lenni, vagy mert érdekes személyiség. Ám a szerelem és a rajongás között nagy a különbség!

Amikor valaki rájön, hogy lehet két férfit szeretni, tudnia kell különbséget tenni a fellángolás és a szerelem között. Igen ritka, de nem lehetetlen, hogy egyszerre két emberbe is szerelmes legyen valaki.

Csak az a kérdés, hogy az otthoni kapcsolatában szerelmet érez, vagy csak a biztonságot jelent, illetve az is, hogy valójában a szeretőjébe szerelmes, vagy csak azokba a tulajdonságaiba, amelyeket a lopott órák során megismer. Ezt mindenki, aki ilyen helyzetben van, maga kell eldöntse!

Print Friendly, PDF & Email