Az objektív is lehet szubjektív!

Jól néz ki a karosszériavédő fólia

Autófóliázás profi módon

Nemcsak remekül néz ki, de még védi is az autó karosszériáját a kisebb sérülésektől. A karosszériavédő fólia remek megoldásnak bizonyult az évek során és az egyre modernebb megoldásoknak köszönhetően sokkal tartósabb, mint bármikor ezelőtt. Akármennyire vigyázunk az autónkra, előfordulhatnak olyan esetek, hogy a fényezés megsérül, a festésen apróbb karcok keletkezhetnek. Sohasem tudjuk elkerülni a váratlan kőfelverődéseket.

Azonban a Bégé csapata révén, a többéves tapasztalatának és szakértelmének hála, megkímélhetjük magunkat az efféle kellemetlenségektől. A karosszériavédő fólia tökéletesen tapad, hiszen a legjobb minőség kerül felhasználásra és ez nem más, mint a 3M, Avery. De mit sem érnének ezek a karosszériavédő fóliák szakértelem nélkül?! A karosszériavédő fólia minden színben és árnyalatban kivitelezhető. Mindössze 7 magasan képzett fóliázó mester található Magyarországon és ezek közül ketten a Bégé csapatát gazdagítják.

A kővédő fóliázás nagy odafigyeléssel történik. A felnik sincsenek biztonságban és bármikor történhetnek kisebb esztétikai sérülések, amik sokat ronthatnak egy autó dizájnján. Azonban a kővédő fóliázással megőrizhetjük a drága alumínium felniket újszerű állapotukban. A különféle látványterveknek csak a képzelet szabhat határt. A bege.hu weboldalon a „Galéria“ fülre kattintva megtekinthető néhány, a több ezer munka közül. Egyértelművé fog válni, hogy ezen csapat előtt nem létezik lehetetlen.

Sokan még manapság is tartózkodnak ettől a megoldástól mondván, hogy a nagy hő hatására a kővédő fóliázás leválhat, felpúposodhat és a hideg sem tesz jót az effajta borításnak. Való igaz, hogyha a kővédő fóliázás nem megfelelőképpen történik és az anyaga sem azt a minőséget hozza, amit a bege.hu által használt fóliák, akkor akadhatnak problémák és az eleinte tökéletesnek tűnő munka nem sokkal ezután lehangoló képet fog festeni. A weboldalon megtalálható egy részletes árlista is. Természetesen motorkerékpárok fóliázására is van lehetőség, amikről szintén megtalálhatóak a referenciamunkák a képgalériában.

Print Friendly, PDF & Email