Az objektív is lehet szubjektív!

Indonéz gyöngy az első randevúra

Indonéz gyöngy

A hölgyek általában rengeteget gondolkodnak azon, hogy mit vegyenek fel az első randira. Szeretnének csinosan kinézni, ezért sokáig válogatnak az ékszerek között. Nekünk most van egy jó ajánlatunk, hiszen az indonéz gyöngy fantasztikusan mutat a nőkön.

Elsősorban azoknak fogja elnyerni a tetszését, akik szeretik a keleties ékszereket. A különleges színekből lehet válogatni. Előnyösebb, ha a választás egy szettre esik, mert így nem kell azon gondolkodni, hogy mit, mivel lenne érdemes összepasszítani.

Az indonéz gyöngy sokféleképpen viselhető. Jól illik a hétköznapi és a formális ruhákhoz. Garantáltan csinosabbá teszi a viselőjét. Visszafogottabb és feltűnőbb stílusban is lehetőség nyílik a megvásárlására.

A dél-tengeri gyöngyök nem annyira drágák, mint a sósvízi fajták, ezért kedvezményes áron lehetséges a beszerzésük. Legkésőbb néhány nappal a randi előtt sort kell keríteni a rendelésre. Így a csomagban lévő indonéz gyöngy még időben meg fog érkezni. Szerencsés esetben az úr megdicséri majd az ékszer szépségét.

Print Friendly, PDF & Email