Az objektív is lehet szubjektív!

A megfelelő műkörmös ecsetek kiválasztása

Műkörmös ecsetek

Mint ahogyan sok más szakmában is, a manikűrösök, pedikűrösök és körömépítők munkája a minőségi eszközök kiválasztásán alapszik. Ahhoz, hogy minőségi, gyors és precíz munkát tudjanak végezni, elengedhetetlenek többek között a megfelelő lakkok, reszelők, dekorációs kellékek és a műkörmös ecsetek.

A porcelánhoz készült darabokat talán a legtrükkösebb kiválasztani, hiszen ez alapvetően egy olyan anyag, amivel nehéz dolgozni és a sikerélmény megélése némi gyakorlatot és természetesen megfelelő és jó minőségű eszközöket kíván. Azonban a magas ár nem mindig jelent jó minőséget itt sem, így a műkörmös ecsetek vásárlásánál érdemes lehet a profik tanácsára és az üzletben dolgozó kiszolgálókra hallgatni, valamint a segítségüket kérni, ha nem annyira biztos a dolgában.

A jó porcelán műkörmös ecsetek tulajdonságai közé tartoznak, hogy legyen erős, de ennek ellenére rugalmas is, tömör, testes, hogy megtartsa a porcelán por és a liquid együttes súlyát, de mindenféleképpen hegyesen végződjön, hogy szépen és precízen lehessen vele dolgozni.

Print Friendly, PDF & Email