Az objektív is lehet szubjektív!

Válasszon megfelelő teherbíró fali TV tartót!

Fali TV tartó

A modern technológia lehetővé teszi, hogy megteremtsük otthonunkban a kényelmet. Számtalan eszköz szolgálja a komfortot és a pihentető szabadidőt. Ezek közé tartozik a fali TV tartó is, ami a készüléket szemmagasságba helyezi, ezáltal kellemesebb pózból nézheti a műsorokat. Azonban ne ugorjon bele a vásárlásba, ugyanis minden terméknek van egy adott terhelhetősége!

Ezt a súlyhatárt fontos figyelembe venni, hogy a televízió megfelelően és stabilan álljon a falon. Sajnos, amennyiben nem a kellő terméket választja, a fali TV tartó minden bizonnyal nem fogja elbírni a rászerelt eszközt. Ezzel a vékonyképernyős televízióban is kárt tehet.

Miután tisztázta, hogy milyen darabot szükséges beszereznie, néhány egyszerű lépéssel rögzítse a konzolt a falon, majd helyezze rá a tévét! A fali TV tartó gondoskodik arról, hogy legyen elegendő tér a nappaliban vagy bármelyik szobában, hiszen rengeteg helyet képes megspórolni. Nem szükséges állványra vagy asztalra helyezni a készüléket, ráadásul nem kell többet attól félni, hogy valaki véletlenül leveri.