Az objektív is lehet szubjektív!

Tahiti utazás 7 éjszakás csomagban

Tahiti utazás

A Csendes-óceánban található Francia Polinézia mindig is a szépségéről volt híres. Nem csoda, hogy olyan sokan szeretnének ide eljutni. A Tahiti utazás igény szerint megrendelhető a Morea Travel csapatától.

Bár a repülőút igen hosszú, de mindenkit kárpótol a mesés környezet. Lélegzetelállítóan szép az óceán, illetve a partjára épült apró kis kunyhók. A szigetre érkezéskor a turisták kapnak egy mutatós virágfüzért. Luxuskörnyezetben pihenhetik ki a fáradalmaikat.

A Tahiti utazás még élvezetesebb lesz, ugyanis az éhséget finom, amerikai stílusú reggelivel csillapítható. Többféle, 7 éjszakát tartalmazó csomag található a kínálatban. Egyéni ajánlatkérésre is lehetőség nyílik. Az utazási iroda a repülőjegy megvásárlását, illetve a hotel lefoglalását el tudja intézni.

Részletesen fel van sorolva, hogy mit tartalmaz az ár és mit nem. A Tahiti utazás mellett, másfajta ajánlatok is találhatóak a honlapon, ezért mindenképpen érdemes körülnézni. Népszerű úti célnak számít például Barbados, Jamaica és Mauritius is.