Az objektív is lehet szubjektív!

Stílustanácsadás Budapest, igények szerint

Stílustanácsadás Budapest

Ősszel sok nő vágyik egy kis megújulásra. Azonban, ennek a megvalósítása nem mindig egyszerű. Jól jön ilyenkor a stílustanácsadás Budapest szakembereinek a segítsége, aki képes néhány perc alatt felmérni, hogy min érdemes változtatni.

Keszler Ágnesnek már nagy gyakorlata van ebben, tehát tanácsos tőle minél hamarabb segítséget kérni. A kommunikacio-stilus.hu weboldalon lehet többet megtudni erről a lehetőségről. A tanácsadás helye Óbuda, ezért az ügyfeleknek ezzel kell tervezniük.

A stílustanácsadás Budapest szakembere által kiderül, hogy milyen testalkatra kell ruhákat vásárolni. Arra is fény fog derülni, hogy milyen hosszanti arányokkal kell dolgozni. Természetesen el fogja mondani, hogy elsősorban milyen szabásvonalakat kell előnyben részesíteni. Az ügyfél segítségével kiválasztásra kerül az a stílus, amelyik a leginkább passzol a személyiséghez.

A szolgáltatás elsősorban nőknek szól, de férfiak is kérhetnek időpontot. A stílustanácsadás Budapest szolgáltatása rengeteg érdekességet biztosít, ezért érdemes legalább egyszer kipróbálni.