Az objektív is lehet szubjektív!

Salgó polc a műhelyek felszereléséhez

Salgó polc

Az újonnan nyíló szerelőműhelyek sokszor azzal kellett szembesüljenek, hogy külföldről kell a polcrendszert beszerezzék. A Salgó polc olyan piaci űrt tölt ki, amit a kis- és nagyvállalkozók is tárt karokkal fogadnak.

Ugyanis ez a profi és funkcionális polcrendszer már itthon is megrendelhető. A jó szakember tudja, hogy a szerszámok mellett, azok áttekinthetősége is lényegesen megkönnyíti a munkát, így addig megy, amíg nem talál egy olyan polcrendszert, ami ezt megadja neki.

A horganyzott fémből készült Salgó polc hagyományos csavaros, illetve csavarmentes változatban vásárolható meg, ami innovációnak számít ezen a területen. A jó teherbírás, a számtalan méretbeli választék és a stabil kialakítás máris megnyeri azokat, akik a műhelyüket szeretnék berendezni.

Mindezek mellett, rendelkezésre állnak a Salgó polc bővítéséhez olyan oldalelemek és merevítők, amelyek még biztonságosabbá és átláthatóbbá teszik azt. Önnek csupán a kívánságait kell elmondania, hiszen biztosan tudnak egy megfelelő ajánlatot adni rá.