Az objektív is lehet szubjektív!

Mitől néz ki fiatalosnak az arcbőr?

Arcbarnító csövek a szoláriumban

Amióta világ a világ, minden nő arra vágyik, hogy a szépsége minél tovább tartson. Sajnos, a bőr nem marad örökké feszes, de néhány praktikával sokat lehet tenni érte. A https://www.hollandimpex.hu/arcbarnito_csovek weboldalon kiderülhet, hogy nem szabad túlzásba vinni a szoláriumozást, mert ez ráncosodást eredményezhet.

Mérsékelt mennyiségben szerencsére nem árt a mesterséges barnulás, de ennek ellenére érdemes fényvédő krémet használni a szarkalábak ellen. A speciális arcbarnító csövek nem okoznak csalódást, hiszen széppé varázsolják a fakó arcot. Kíméletesen barnítanak, ezért egyetlen nő sem fog bennük csalódni. A https://www.hollandimpex.hu/arcbarnito_csovek honlap szerint, más módszerek is léteznek a ráncok megelőzésére. A szoláriumban érdemes egy apró szemüveget viselni, a szem körüli ráncok elkerülése érdekében. Bőrproblémák esetén azonnal fel kell keresni egy szakorvost!

A leégés veszélye mindig fennáll a szoláriumnál, tehát nem szabad túlterhelni a bőrt. A pirosodás arra hívja fel a figyelmet, hogy ideje abbahagyni a mesterséges barnulást. A fájdalmas hámlás még kellemetlenebb lehet, hiszen miatta elveszhet a frissen megszerzett barnaság. A https://www.hollandimpex.hu/arcbarnito_csovek oldalon található információk alapján, akkor is orvoshoz kell fordulni, ha viszketés jelentkezik a bőrön. Léteznek olyan gyógyszerek, amelyeknek a szedése alatt nem szabad a napra menni. A szoláriumozás megkezdése előtt érdemes utánanézni annak, hogy a hölgyek melyik csoportba tartoznak a bőr- és hajszínük alapján.

Amennyiben inkább a világos bőrű és szőke emberek táborát erősítik, legyenek elővigyázatosak a mesterséges napozással! A https://www.hollandimpex.hu/arcbarnito_csovek weblap szerint, persze sok előnye is lehet a szoláriumozásnak. Mivel a bőr szárazabbá válik, ezért csökken a pattanások száma. A szervezet kismennyiségben D-vitaminhoz jut. A nők magabiztosabbnak fogják érezni magukat a napbarnított színüknek köszönhetően, hiszen ez optikailag karcsúsító hatással bír. A fény hatására elmúlik a rosszkedvük.