Az objektív is lehet szubjektív!

A kristályok viselése megkönnyíti az életünket

Csakra karkötő

Kevesen tudják, hogy a kristályok hatalmas erővel bírnak és nagyban megkönnyíthetik az életünket. Kezelhetjük velük a különféle lelki és egészségügyi problémáinkat. Az egyik legpraktikusabb módja a viselésüknek a csakra karkötő, ami segít egyensúlyba kerülni testi, lelki és szellemi oldalon egyaránt.

Alkotó köveinek különböző jótékony hatásai vannak az emberi szervezetre. A hegyikristály kezeli a szem, a bőr és az ízületi panaszokat. Ezt még gyakran használják bizonyos orvosi műszerek alkotó elemeként is. Kevés olyan terület van, amire nincs jótékony hatással. A másik a jáspis, amit még a vitalitás kövének is szoktak nevezni.

Ez növeli a szépséget és a vonzerőt, legfőképp lelki síkon tevékenykedik. A sebek gyógyulását gyorsítja és a gyomor meg bélrendszeri gondokat rövid idő alatt normalizálja a karneol, ez is a csakra karkötő részét képezi. A felsorolt kövek mellett van még tigrisszem, rózsakvarc, kalcedon, szódalit és ametiszt, amelyek szintén rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek. Ne habozzon, rendeljen minél hamarabb!

Print Friendly, PDF & Email