Az objektív is lehet szubjektív!

A hair transplant fontosabb előnyei

Hair transplant

Az urak egyáltalán nem örülnek annak, ha elkezd megfogyatkozni a hajkoronájuk. Ez sokaknál a fiatalság elvesztését jelképezi, tehát érdemes tenni ellene. A hair transplant igen jó eredménnyel végezhető el, ezért mindenkinek érdemes kipróbálnia. Egyáltalán nem fájdalmas, mivel a kezelés helyi érzéstelenítéssel történik. Komplikációk csak nagyon ritkán fordulnak elő.

Nem szükséges egyetlen napot sem a klinikán tölteni, mert a gyógyulás nagyon gyorsan végbemegy. A beültetés eredménye maradandó lesz, ezért érdemes rászánni a pénzt.

A hair transplant egyre népszerűbbé válik a férfiak körében, mert éveket lehet általa fiatalodni. A hatására megnő az önbizalom. A nők körében nagyobb siker várható szép hajkoronával. Az üzleti életben is sokat nyom a latban a kinézet. A hair transplant gondoskodik arról is, hogy télen ne fázzon a fejbőr sapka viselése nélkül.

Ez azt jelenti, hogy tanácsos minél hamarabb időpontot kérni a klinikától. A konzultáción lehetőség nyílik a részletek megbeszélésére. Néhány napon belül elvégezhető a műtét.