Az objektív is lehet szubjektív!

Gázolaj szivattyú szettben és átfolyásmérővel

Gázolaj szivattyú

A gázolaj szállításához, mozgatásához speciális eszközökre van szükség, hiszen sok anyaggal reakcióba lép, ami a használt kellékek végérvényes meghibásodásához és/vagy a folyadék szivárgásához, kifolyásához vezethet. A gázolaj szivattyú olyan összetevőkből készül, amelyeket nem tud károsítani az üzemanyag egyik formája sem, ugyanakkor gyors és könnyű lesz általa az átemelés.

Erre akkor van szükség, ha egyik tartályból a másikba szeretnénk szivattyúzni, esetleg elosztani kellene a számos gép működéséhez elengedhetetlen anyagot. Egy átfolyásmérővel pontosan meg lehet mérni, hogy a gázolaj szivattyún mekkora mennyiség haladt át, így akár benzinkutakon, elosztó pontokon, illetve kiszállítás esetén is alkalmazható.

szivattyuwebaruhaz.hu webshopban készletben is megvásárolható, amit egy gázolaj szivattyú, egy lábszeleppel ellátott szívócső, egy nyomócső és egy műanyag gázolaj pisztoly alkot. Természetesen minden elem ellenáll a gázolaj hatásainak, így biztonságosan és gondmentesen alkalmazhatja ezeket.