Az objektív is lehet szubjektív!

A Peroneus emelő az optimális eredményért

Peroneus emelő

Peroneus emelő

Abban az esetben, ha a lábfej mozgatásáért felelős izom valamilyen okból megsérül, hihetetlenül nehézzé és fájdalmassá válik a járás. Ez számtalan okból kialakulhat. Ilyenkor azt tapasztalható, hogy magasra kell a lábat emelni, ami igen fárasztó. A Peroneus emelő tulajdonképpen a hatásos kezelésre szolgáló segédeszköz.

Amikor valaki effajta problémával áll szemben, nagyon lényeges mielőbb szakszerű segítséget kérnie. A hatékony megoldást csupán a megfelelő specialista tudja biztosítani. Napjainkban igencsak közkedvelt eszköz a Peroneus emelő, amiről bővebb információt tudhat meg az érdeklődő a ottobock-shop.hu internetes oldalról.

Ez a termék azokban az esetekben alkalmazható, amikor perifériás vagy centrális bénulásról van szó. Hőre lágyuló polipropilén anyagból készül és az adott webáruházból fekete színben vásárolható meg. Rendelésnél figyelni kell a kialakítására valamint az optimális méret kiválasztására. A Peroneus emelő rögzítése roppant egyszerű, hiszen tépőzáras pánttal van megoldva.