Az objektív is lehet szubjektív!

A páramentesítés kulcsfontossággal bír

Páramentesítés

Páramentesítés

A legtöbben egyáltalán nem foglalkoznak annak a mérésével, hogy mekkora a szobájuk páratartalma. Ez az érték csak akkor kezd nagyobb jelentőséggel bírni, ha a falon megjelenik a penész. Sajnos ez azt jelzi, hogy elérkezett a páramentesítés ideje és jobban oda kellene figyelni a nedvességtartalomra.

Egy jó készülék alkalmazásával könnyedén elvégezhető ez a feladat, tehát meg kell tekinteni a Bolthely oldalát és választani kell a készletből. A kimagasló teljesítménynek köszönhetően, egyszerű lehet a páramentesítés és lassan eltűnhet a falról a zavaró penész.

Nehéz előre megbecsülni, hogy mennyi időre van erre szükség, ezért mindenképpen türelmesnek kell lenni. A száradás után könnyedén lekaparhatóak a falról a gomba maradványai, ezért az eltávolítás sem lesz nehéz.

A páramentesítés révén, a dohos szag is elmúlik, a lakók pedig végre fellélegezhetnek. A légúti megbetegedésben szenvedő személyek is hálásak lesznek a készülék segítségéért, mert mérséklődhetnek a tüneteik. Ezután a levegő nedvességtartalmára oda kell figyelni és közbe kell avatkozni, a túl magas értékek esetében.