Az objektív is lehet szubjektív!

A lúgos víz hatása az egészségünk szempontjából

Lúgos víz

Az egyik legújabb diéta-trend, az élelmiszerek, illetve a szervezetünkbe bevitt folyadék lúgosítása mellett egyre többen teszik le a voksukat.

Az egészség-centrikus gondolkodásnak köszönhetően, a lúgos víz hatása nem maradhat el sem a folyadék fogyasztása, sem annak a higiéniás folyamatok közbeni felhasználása során sem. Természetesen a megfelelő egyensúlyra fokozott figyelmet kell szentelni, hiszen sem a lúgmentes, sem a túl lúgos víz nem tesz jót a szervezetünknek. Abban az esetben viszont, ha már egy ideje krónikus fáradtsággal küszködik, illetve reggelente az ágyból való kikászálódás is valóságos kihívás, nyugodtan gyanakodhat a háztartásában lévő víz rossz minőségére.

Gondoljon csak bele, hány alkalommal fogyasztja a szóban forgó folyadékot! A nem megfelelő minőség esetén, a testünk látja kárát, így nem árt szó szerint is tiszta vizet önteni a poharába! A lúgos víz hatásainak következtében, a pozitív eredmény nem várat magára sokat, amit nemcsak a hatékony fogyás, de a bőr szépsége is igazol majd!