Az objektív is lehet szubjektív!

A divatos betonkerítés

A stílus és a betonkerítés

A stílus és a betonkerítés

Hosszú idő elteltével eljön az ideje annak, hogy lecseréljük a régi kerítést. Manapság már nemcsak a hatás az, ami igazán fontos, hanem sok esetben a stílusra is sokat adunk. Érdemes olyan elemek mellett dönteni, mint amilyen a betonkerítés, ami egyszerre hatásos és ugyanakkor megfelel a divatnak is. Mi maga az ok, amiért kerítést akarunk az otthonunk köré?

Erre nem létezik egyszerű válasz, hiszen mindenkinek más indokai vannak. Van, aki a biztonságérzetét akarja növelni ezzel, míg mások azt szeretik, ha jól behatárolhatóan látszik a telkünknek az eleje és a vége. Sajnos nem elegendő egy élő bokorból kialakított védvonal, mint amilyen még nagyapáink korában bőven megtette, mert a romló közbiztonság is hozzájárul a nagyobb igényekhez.

Érdemes alaposan megválasztani, hogy milyen anyagból készítsük el a porta első védvonalát. A betonkerítés teljesen megfelel minden felmerülő igénynek, hiszen tetszőlegesen magas és az átláthatósága is csak rajtunk múlik. Az alap cementszín könnyedén átfesthető és igazán divatos elemeket alakíthatunk ki belőle.