Az objektív is lehet szubjektív!

Vásárlás

Tapéták az egyéni ízlés tükrében

Tapéták

Az elme és az önkifejezés szabad korában azt a stílust követhetjük, amelyiket csak akarjuk. Ez a fajta szabadság nemcsak a megjelenésünkben mutatkozik meg, de az otthonunk atmoszférájában is.

Léteznek olyan lakberendezési trükkök, amelyek kiválóan érzékeltetik kik vagyunk valójában, a tapéták pedig tökéletesek arra, hogy felszínre hozzuk a bennünk lévő kreativitást.

Continue reading

Aszalt vörösáfonya a téli időszakra

Aszalt vörösáfonya

Több oka is van annak, hogy a nők nem szeretik a telet. Sajnos, ilyenkor sokan fáznak fel annak ellenére, hogy melegen öltöznek. Szerencsére létezik természetes megoldás erre a problémára!

Erős antibiotikum helyett, az aszalt vörösáfonya enyhébb felfázás esetén kifejezetten ajánlott. Naponta több alkalommal is érdemes belőle fogyasztani. A bulkshop.hu weboldalon 500 grammos kiszerelésben vásárolható meg. Ez már elég lehet a kellemetlen tünetek megszüntetésére.

Continue reading

Szép külsőt ad a padlófesték

Padlófesték

A járófelületeket is, mint minden mást a házban, karban kell tartani, főleg a hideg évszak előtt szükséges rendbe tenni. Ehhez a munkához a padlófesték kitűnő, abból is a jó minőségű szükségeltetik, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Pincékbe, garázsokba, valamint enyhébb terhelésnek kitett padlókhoz, raktárakba vagy fedett parkolókba különösen alkalmas a festekarena.hu webáruházban kapható Sigmafloor 1K műgyantás padlófesték.

Continue reading

A páramentesítés gyorsan sikerülhet

Páramentesítés

A téli időszakban nem lehet állandóan szellőztetni, hiszen kint nagyon hideg van. Azonban ennek következtében a levegőben lévő nedvesség gyakran a lakásban reked és problémákat okoz.

Páramentesítés nélkül igen hamar megjelenhet a penész a falak leghidegebb részein. Ez felettébb idegesítő, hiszen a zöldes-feketés foltok eléggé feltűnőek. Ráadásul spórákat bocsátanak ki a levegőbe, amik egy idő után maradandó légúti megbetegedéseket okozhatnak.

Continue reading

Egyszerű is lehet a párásítás

 párásítás

párásítás

A nagyvárosokban gyakran panaszkodnak az emberek arra, hogy hazaérve a munkából, a lakásban egy furcsa, nem éppen kellemes szag fogadja őket. Ez ellen egyszerűen tenni lehet a diffúzorok segítségével, amelyek hihetetlenül finom illatot tudnak varázsolni az otthon bármelyik helyiségébe. A diffúzorok a víz és illóolaj keverékéből, az ultrahang technológia segítségével nagyon finom ködöt képeznek. Ez roppant egyszerűen eloszlik az adott helyiség levegőjében, sokáig kellemes légkört garantálva. A mai modern diffúzorok, bár tényleg komplex technikákra épülnek, nagyon könnyen használhatóak. Tehát, aki eddig azért nem vett meg egy ilyen terméket, mert attól félt, hogy azt nem tudja alkalmazni, most bátran beszerezheti. A mai újszerű fajták nagy része egy ultrahangos membránnak köszönhetően illatosítja a lakás levegőjét. A hangtalanul működő, a levegőt párásító és egyben illatosító kütyü roppant hatásosan garantálja a kellemes, tiszta illatot. Continue reading

Tekercses kiszerelésű PE fólia

PE fólia

A termékeket nem egyszerű megvédeni a portól, a nedvességtől és a karcolódástól. A PE fólia alkalmat nyújt erre, ezért érdemes a megvásárlása mellett dönteni. Nagyobb méretben rendelhető meg a shop.zalapack.hu weboldalról.

Most éppen négyféle változatban kapható. Fóliahegesztő géppel a kívánt méretre lehet szabni. Ez azt jelenti, hogy kis tasakot, de nagyobb zsákot is lehet belőle készíteni. A PE fólia vastagsága 10 és 100 mikron között változhat.

Continue reading

Ötletes és aranyos szóróajándék kutyásoknak

Szóróajándék kutyásoknak

A gazdik többsége imádja a kutyáját és a lehető legjobbat szeretné neki biztosítani. Így fordulhat elő, hogy sokan szereznek be játékokat az állat szórakoztatása érdekében.

A szóróajándék kutyásoknak igazán jó választás, hiszen így a négylábú nem a házat vagy a kertet pusztítja unatkozás közben. Jó, ha van otthon egy olyan plüssállat, labda vagy frizbi, amivel tud játszani. Az ebek érzik a gazda szeretetét, amikor ilyen személyes meglepetést kapnak tőle. Ennél már csak azt imádják jobban, ha az ember játszik velük egy kicsit. Continue reading

A babfotel jó a gerincoszlopnak

Babfotel

Hosszú ideig csak a széket ismerték az emberek ülőalkalmatosságként, ezekből rengeteg típust készítettek és készítenek a mai napig, azonban az esetek többségében mégsem nyújtják a legnagyobb kényelmet. Száz százalékban biztos, hogy a babfotel nyújtotta komfort elmarad a székek esetében.

Elsősorban az egyedi kialakítása miatt érdemes megvenni ezt az ülőalkalmatosságot, másodsorban pedig a kedvező ár az, ami vonzza a vásárlókat. A babfotel teljesen felveszi a rajta ülő személy testtartását és alakját, ezáltal megkérdőjelezhetetlen, hogy ez a megoldás a legoptimálisabb kényelmet nyújtja. Continue reading

Egy születésnapi ajándék nőknek legyen egyedi

Születésnapi ajándék nőknek

Az ünnep mindenkinek nagyszerű alkalom a család és barátok összerázására. A bulik alkalmával igazi jókedv uralkodhat a résztvevők között. Az alkalom csúcspontja az ajándék átadás lehet, ami természetesen nem maradhat el bármilyen személyre szóló alkalom kapcsán sem.

A születésnapi ajándék nőknek leggyakrabban ékszer, ruhanemű vagy pedig testápolási szer, parfüm. Ezeket számos helyen, akár személyesen, de online is megvásárolhatjuk, hiszen egy jól ismert márka miatt nem szükséges autóba ülni és elmenni egy áruházig. Continue reading

Mitől különleges a páramentesítő?

Páramentesítő

Ön is megijedt, amikor azt vette észre, hogy elkezdett penészedni a lakása fala? Úgy érzi, hogy dohos a levegő is? Akkor éppen eljött az ideje a páramentesítő kipróbálásának! Ne késlekedjen tovább, mert minél többet vár, annál nehezebb lesz úrrá lennie a helyzeten!

A páratartalom normalizálására kell törekednie, mert csak így fog elmúlni a gombásodás. Nézzen körül az Airfresh weboldalán és fontolja meg, hogy melyik páramentesítő jelenti a legjobb vételt! Continue reading