Az objektív is lehet szubjektív!

Szép külsőt ad a padlófesték

Padlófesték

A járófelületeket is, mint minden mást a házban, karban kell tartani, főleg a hideg évszak előtt szükséges rendbe tenni. Ehhez a munkához a padlófesték kitűnő, abból is a jó minőségű szükségeltetik, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Pincékbe, garázsokba, valamint enyhébb terhelésnek kitett padlókhoz, raktárakba vagy fedett parkolókba különösen alkalmas a festekarena.hu webáruházban kapható Sigmafloor 1K műgyantás padlófesték.

Alkid-uretán alapú, egykomponensű festékről beszélünk, ami kifogástalan megoldás beltéri, megfelelő nyomószilárdságú (min. 25 N/mm2) alacsony terhelésű betonpadlózatok festésére. Ez a padlófesték oldószeres.

A Trilak gyártó terméke és most az internetes boltban 7%-al olcsóbban vásárolható meg. Ne tétovázzon, hanem adja le a rendelését minél hamarabb a webáruházban, hogy még a szép őszi napokon el tudja végezni a munkát vele! Ezáltal megelőzheti a felületek sérülését, tartós, hosszú élettartamot, szép külsőt biztosítva A padlófesték pedig ehhez hatékonyan hozzájárul.

Print Friendly, PDF & Email