Az objektív is lehet szubjektív!

Sokszor a legfontosabb a menyasszonyi smink

Menyasszonyi smink

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie: a menyasszonyi ruhának, a teremnek, a zenekarnak, az ételnek és sok másnak. Nem meglepő módon a hölgy szemében a menyasszonyi smink és a ruha a legfontosabb.

Ezért is akarják a nők a nagy esemény előtt megtalálni azt a rutinos, hozzáértő szakembert, aki kiváló munkát végez. Rengetegen döntenek manapság az eskuvoisminkes.com oldalon is felkereshető Török Boglárka mellett, aki több mint egy évtizede dolgozik, mint professzionális sminkes.

Ő nem csupán menyasszonyi smink témakörben, de számos fotózáson, forgatáson vagy akár rendezvényen is megmutatta már, hogy mennyire ért ehhez. A sikerességet és népszerűséget igazolja, hogy Török Boglárka munkái megannyi alkalommal jelentek már meg magyar és külföldi magazinokban is, számos városban, így New Yorkban, Los Angelesben, Londonban és még Párizsban is.

Mivel a menyasszonyi smink tényleg kifogástalan kell legyen, ezért egyértelmű, hogy aki csak teheti, ezt a szakembert keresi fel. Az oldalon még többet meg lehet tudni a különféle csomagokról, az árakról és persze a sminkesről is.

Print Friendly, PDF & Email