Az objektív is lehet szubjektív!

Segítség a pajzsmirigy alulműködés kezeléséhez

Kezelhető a pajzsmirigy alulműködése

Kezelhető a pajzsmirigy alulműködése

A pajzsmirigynek fontos szerepe van az emberi szervezetben. Megfázás esetén például ez pezsdíti fel az immunrendszert. A sok stressz miatt pedig ugyancsak a pajzsmirigy az, ami csökkenti vagy éppen ellenkezőleg, fokozza az anyagcserét. A szerepe számos területen megnyilvánul, ezért a pajzsmirigy alulműködés komoly problémát jelent, ha nincs kezelve. Elhízáshoz vezethet, továbbá rosszkedvhez, lehangoltsághoz és száraz bőrhöz.

Sok esetben az első opció a gyógyszerek használata, holott ezen kívül az életmódbeli változtatás is megfelelően kezelheti a problémát. Ez alatt pedig értjük a rendszeres mozgást, egészséges táplálkozást és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt.

A diétázás is ajánlott, de nem szabad túlzásba esni! Szépen és fokozatosan kell megvonni a káros ételeket és lecserélni olyanokra, amelyekre szüksége van a pajzsmirigy alulműködés megszüntetése érdekében. Például a Pyruvat zsírégető hozzájárul ahhoz, hogy betarthassa a diétát, ezáltal helyreáll a szervezet megfelelő működése is. Szeretne többet megtudni erről? Keresse a peakshop.hu oldalt!

Print Friendly, PDF & Email