Az objektív is lehet szubjektív!

Ruházat

A férfi ingek tavaszi kollekciója

A tavasz közeledtével ideje bővíteni a ruhatárat férfi ingekkel

Itt a tavasz! Ez nemcsak abból derül ki, hogy a naptár ezt mutatja vagy csicseregnek a madarak és folyamatosan melegszik az idő, hanem abból is, hogy az emberek kezdenek másképpen öltözködni, mint ahogyan eddig tették. Kevesebb a ruha, sőt, néha a kabát is lekerül.

Ilyenkor jobban előtérbe kerülnek a férfi ingek is. Általában az erősebbik nem körében kevesebbszer fordul elő, hogy egyik irigykedve nézi a másik öltözetét, ugyanis ez inkább a gépkocsik vonatkozásában szokott előfordulni. Continue reading

Miért fontos a műanyag címke?

Elegáns címke

Biztosan kevesen vannak, akik tudatosan felfigyelnek ezekre az apróságokra, pedig mindenen ott vannak, akármit vásárolunk. Lehet az egy sütőkesztyű, drága sportcipő vagy egyszerű nyári póló. A műanyag címke ott virít minden esetben az adott terméken, arról informálva minket, hogy milyen céghez tartozik a termék.

Ezen található a gyártó logója. Hogyha ez szépen ki van dolgozva, jól olvasható és a minták is felismerhetőek rajta, akkor igazán tetszetősen mutat és sokan vannak, akik nem hajlandóak megvenni bizonyos termékeket, hogyha nincs rajta a kedvenc márkájuk márkajelzése ebben a formában.

Continue reading