Az objektív is lehet szubjektív!

Pénzlabirintus, mint ballagási ajándék

Ballagási ajándék

A tanulás nem mindenkinek a kedvence, de ezzel ellentétben az osztálytársakkal együtt eltöltött alkalmak igenis remek hangulatot biztosítanak a szórakozáshoz, kapcsolatteremtéshez. Amikor véget ér egy bizonyos szakasza az iskolának, akkor jön el a ballagási ajándék átadásának ideje. Ha a gyermekünket vagy rokonunkat, ismerősünket akarjuk meglepni valami egyedivel, akkor nincs könnyű dolgunk.

A középiskolából kilépő diákok, gyakran a különleges tárgyak helyett, inkább a kézpénzt részesítik előnyben. Itt jön a lehetőség arra, hogy egy jó lecke keretében adjuk át azt, miszerint semmi sincs ingyen és mindenért meg kell dolgozni.

A pénz labirintus olyan ballagási ajándék, ami minden bizonnyal mosolyt fog csalni az arcokra. A ropogós bankókat, esetleg ékszert el kell helyezni az eszköz belsejében, majd lerázni és átnyújtani. A csapda ott van, hogy csak úgy lehet hozzáférni az értékhez, ha a fémgolyó végig lesz vezetve a kialakított labirintuson. Ez a ballagási ajándék nemcsak egyszerűen szórakoztató, hanem elgondolkoztató is a jövőre vonatkozóan.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/hitelorg/public_html/dand.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/dand.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hitelorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/hitelorg/public_html/dand.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47