Az objektív is lehet szubjektív!

A panel ablakcsere közben nem sérülnek a falak

Panel ablakcsere

Sokszor nehezen vesszük rá magunkat a renoválásra, mert rengeteg idővel és kosszal jár, többek között. A panel ablakcsere esetén könnyebb dolgunk van. Persze ezt is illik inkább szakemberre bízni, hiszen a minőségi munka sok mindent meg fog határozni a továbbiakban. Jóval kevesebb törmelékkel jár, mintha téglaépületről lenne szó, mivel itt vasbetonról beszélünk.

A régi ablaktok kibontásakor a falak és azok festése nem fog sérülni. A panel ablakcsere szempontjából azonban fokozott figyelmet kell fordítani a szigetelőanyag védelmére, amit poliuretán hab képez. Megfelelő körülmények között kitűnő szigetelőanyag, mivel levegővel érintkezve tágulni kezd és minden apró rést betömít, továbbá rögzít is.

De ennek is megvannak a maga gyengeségei. Ha a panel ablakcsere során a külső fedőlécek nem kerülnek fel, az bizony nagy gondokat okozhat némi idő elteltével, ugyanis nem jó kitenni az időjárási viszonyoknak, napfénynek, esőnek. A külső takaróléc garantálja, hogy az ablak szigetelése sokáig ép marad.

Print Friendly, PDF & Email