Az objektív is lehet szubjektív!

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor 2018-as adatok alapján

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor

Biztosan Te is várod már, hogy a kemény munkával töltött évek után végre pihenhess egy kicsit. Azonban, aggodalommal tölthet el az a tény, hogy a nyugdíjad összege nem lesz túl magas. Ezzel a nyugdíjbiztosítás kalkulátorral pár kattintáson belül megnézheted, hogy milyen lehetőségekkel számolhatsz. Szinte biztos, hogy az összeggel nem leszel megelégedve. Sajnos az állam csak ennyit tud biztosítani, ezért már most el kell kezdened azon gondolkodni, hogyan segíts magadon.

A nyugdíjbiztosítás jó opciónak tűnhet, mert így félretehetsz magadnak egy kis pénzt a szűkösebb évekre. Így egy cégen keresztül, befektetési alapokból vásárolhatsz részesedést, nagy kockázat nélkül. Hosszabb távon magas hozamra tudsz majd szert tenni. A nyugdíjbiztosítás kalkulátorral megnézheted, hogy így mekkora összeg üti majd a markodat. Az sem jelent gondot, ha nem értesz a pénzügyekhez, mert a nyugdijbiztositas.com szakemberei elmagyaráznak mindent. Fontos kiemelni, hogy itt most privát nyugdíjbiztosításról van szó.

Nem kell attól félned, hogy az állam elveszi az itt felhalmozott pénzt. A részleteket a saját pénzedből fogod kifizetni, nem pedig a hivatalok szedik be ezeket járulék formájában. A nyugdíjbiztosítás kalkulátorral rájöhetsz arra, hogy így mennyi pénzt kaphatsz a munkaviszonyod megszüntetése után. Több szempontból is előnyös, ha ezt a terméket választod. Mivel a számlán tárolt pénz nem számít magánvagyonnak, ezért sem a végrehajtó, sem a NAV nem tudja megszerezni azt.

A megtakarításod illetékmentesen örökölhető. Legalább 40 százalékos rokkantság megállapítása esetén, hozzájuthatsz a pénzedhez. A nyugdíjbiztosítás kalkulátorral együtt, egy képzett tanácsadó is a segítségedre fog sietni. Neki felteheted a kérdéseidet. Nem csoda, ha az önkéntes pénztár, illetve a NYESZ ellenében inkább a nyugdíjbiztosítást választanád. A tapasztalatok szerint, ez jelenti a legjobb döntést. Mivel a számok nem hazudnak, ezért a nyugdíjbiztosítás kalkulátorral járj utána annak, hogy milyen feltételekkel éri meg szerződést megkötni!

Print Friendly, PDF & Email