Az objektív is lehet szubjektív!

Napelem

Egyre nagyobb a napelem választék

Napelem a tetőn

Az emberek mindennapi beszélgetéseiben is egyre többször kapnak helyet a környezetbarát megoldások. Tudjuk, hogy lassan a körmünkre égett a gyertya és nem elég csak beszélni róla, hanem cselekedni kell, remélve, hogy még nem késő.

A legnépszerűbb napelem típusok használata már nemcsak a gazdagok kiváltsága, mert egyre több embernek elérhetőek lesznek kedvező árak miatt. A működési elve is nagyon egyszerű. A Napból érkező elektromágneses sugárzást elektromos árammá alakítja. A napelem tehát nem egy jövőbeli megoldás, hanem a jelen technológiája kell legyen, hogy egyáltalán jövőnk lehessen.

Continue reading

Védjük napelemes kandeláberekkel is Földünket!

Napelemes kandeláber

Egy indián közmondás szerint, a földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön. Arra pedig, amit kölcsön kapunk, illik a tőlünk telhető lehető legjobban vigyázni, hiszen egyszer majd vissza kell adni. Sajnos a mi földünkre általában nem figyelünk oda kellőképpen, pedig sok mód lenne az óvására.

Az egyik például a napelemes kandeláber, amivel nemcsak sok áramot meg lehet spórolni, hanem a környezetünket is lehet védeni, hiszen minimális az általa okozott fényszennyezés és az ökológiai lábnyom, hiszen nem bocsát ki UV- és infrasugárzást. Continue reading


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/hitelorg/public_html/dand.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/dand.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hitelorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/hitelorg/public_html/dand.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47