Az objektív is lehet szubjektív!

A mobil weblapkészítés optimalizálást igényel

Mobil weboldal

A jól optimalizált honlap mindent pénzt megér. Azonban ez folyamatos karbantartást és fejlesztést igényel. Egy manapság elkészített weboldal nagyon sok feltétételnek kell megfeleljen, mivel minden platformon tökéletesen kell futnia.

A mobil weblapkészítés néhány éve még nem volt feltétel. A kezdetleges okostelefonok még olyan formában próbálták meg kezelni a weboldalakat, amint azt megszokhattuk a számítógépeken.

Azonban a tabletek és az okosmobilok egyre jobban elárasztották a világot és több millióan használják ezeket internetezésre. A mobil weboldal készítés szintén olyan fontossá vált, mint a hagyományos weblap készítés. A Pixelhuszárnál természetesen ez sem lehet akadály, legyen szó céges oldalról vagy webáruházról.

Mivel a sitebuildek egyedi kódolásúak, ezért az a későbbiekben folyamatos optimalizáláson esnek át, ennek köszönhetően az oldalak gyorsak maradnak. A mobil weblapkészítés szintén optimalizálást igényel, mivel a weboldalak tökéletesen kell betöltődniük Adroidot és iOS-t használó eszközökön egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email