Az objektív is lehet szubjektív!

Szaunák széles választéka

Sokaknak a wellness szó hallatán, többek között a szaunázás is eszébe jut, hiszen rendkívül pihentető és megnyugtató tevékenység. Jólesik néha kikapcsolódni arra a néhány percre, amit egyedül vagy másokkal tölthetünk az infraszauna melegében.

A finn szaunától eltérően, ebben az esetben nem a levegőnek növekedik meg a hőmérséklete, hanem a bőrünknek az infrasugarak hatására. Ezek mélyen a bőrbe hatolnak és ott fejtik ki a hatásukat.

Ezt a különleges mély-meleg érzést bárki megtapasztalhatja, aki ellátogat egy igényes szállodába, ahol található infraszauna. Viszont a szauna.hu jóvoltából, egy online rendelést követően, az infraszauna előnyeit már otthon is élvezhetjük. A komfortérzet fogalma teljes mértékben kimeríthető, amennyiben egy ilyen nagyszerű berendezés áll a rendelkezésünkre a saját otthonunkban, amit bármikor használhatunk.

A többszemélyes infraszauna szintén a kínálat részét képezi, amiben a család minden tagja egyszerre bent lehet. A szauna akció kedvezően hatott az árak alakulására.

Print Friendly, PDF & Email