Az objektív is lehet szubjektív!

A kölyök pezsgő közkedvelt a csemeték között

Kölyök pezsgő

A fontos eseményekre, szokás meghívni a közeli családtagokat, de még a távoli rokonokat is. Legyen az ballagás, eljegyzés vagy esküvő, a boldogságot szeretjük megosztani a családtagokkal és a barátokkal. Azonban ezeken a rendezvényeken általában a kölyök pezsgő sem marad ki. Ez csak természetes, hiszen mindenki hozza magával a gyermekét, akik nem fogyaszthatnak alkoholt.

Ilyenkor persze rengeteg képet készítenek, mindenki a sikert vagy a boldogságot ünnepli. Azonban a legtöbb kisgyermek szintén ki akarja venni a részét a ceremóniából, amit csakis kölyök pezsgővel tehetnek meg. Néhány csemetének persze komolyabb tervei is vannak, mint az uszály tartása az oltárig, de akár a koszorúslány szerepét is szívesen betöltenék.

Ezért gondolják a koccintást is komolyan. Szinte rossznéven veszik, ha ők nem érinthetik össze a poharukat a felnőttekkel. Ilyenkor célszerű beszerezni néhány üveg kölyök pezsgőt, csak a miheztartás végett. Amennyiben ők is fogyaszthatnak pezsgőt, úgy érzik majd, hogy igenis vannak olyan fontosak, mint a nagyok. Ezáltal élvezni fogják az eseményt.

Print Friendly, PDF & Email