Az objektív is lehet szubjektív!

Kíméletes folyamat az ultrahangos fogkő eltávolítás

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Nagyon sok ember alábecsüli a fogkő eltávolításának a szükségességét és hosszú éveken keresztül nem végezteti el. Vannak, akik azért hanyagolják, mert félnek tőle, pedig ma már semmilyen fájdalommal nem jár. Napjainkban megszokott eljárás az ultrahangos fogkő eltávolítás. Gyakorlatilag semmit nem érez a páciens ezen művelet alatt, az eredmény viszont magáért beszél, hiszen olyan gyönyörű fehérré képes varázsolni a fogakat. Hogyha a fogorvosi rendelőben nem hívják fel a figyelmét a fogkő eltávolítás szükségességére, az már majdnem „orvosi műhiba”.

Ugyanis egy fogköves, ínygyulladásos fogra nem szabad sem fogtömést, sem fogpótlást készíteni. A fogkő tulajdonképpen a fogakon maradt lepedékből képződik és folyamatosan gyarapszik, irritálja a fogínyt. A Budapesten található Etele Dental fogorvosi rendelőben dolgozó fogorvosoknak a legfontosabb a megelőzés, ezért gyakran ajánlják a pácienseknek az ultrahangos fogkő eltávolítás lehetőségét, mert ez egy nagyon kíméletes módszer. Sem a fogakat, sem a fogpótlást nem károsítja a berendezés.

Fájdalommentes beavatkozásról beszélünk, amit sok más kezelés mellett elvégeznek a szájsebészet magánrendelés Budapest szakemberei. A szájsebészet szó hallatán valószínűleg Ön is arra gondol, hogy, a bölcsességfog eltávolítás, műtét, a foghúzás, a gyökércsúcs rezekció mennyire fájdalmas beavatkozások. Nos, tudnia kell, hogy ezek a félelmek alaptalanok! Az Újbudán lévő magán szájsebészeten minimális „lelki stressz” mellett, teljesen fájdalommentesen végzik el a szakorvosok ezeket a beavatkozásokat, tehát nincs mitől tartania.

A szájsebészet magánrendelés Budapest városában ezért egyre inkább keresett. Megoldást jelent az amúgy alaptalan félelmekre, ráadásul a fogorvosok ismertetik a betegekkel a beavatkozás menetét és lépéseit. Az orvosok mindig röntgen alapján dolgoznak annak érdekében, hogy a lehető legkisebb kényelmetlenséget okozzák a pácienseknek. A fogorvos11kerulet.hu honlapon mindent elolvashat a kezelésekkel kapcsolatban és időpontot is kérhet a szájsebészet magánrendelés Budapest szakembereitől.

Print Friendly, PDF & Email